Učebnice pre SŠ - ostatné Technológia pre 2. ročník učebného odboru kuchár - Kolektív autorov

Technológia pre 2. ročník učebného odboru kuchár - Kolektív autorov

26.6 €

Cieľom učebnice je rozšíriť vedomosti žiakov z technológie prípravy pokrmov: bezmäsitých jedál, jednoduchých múčnych jedál a jedál z hovädzieho, teľacieho, bravčového mäsa, mäsa jatočných zvierat a z mletého mäsa. V kapitolách o technológii prípravy pokrmov z mäsa sú uvedené charakteristiky a požiadavky na mäso, rozdelenie mäsa a jeho použitie z kuchynského hľadiska, vysvetlené sú tepelné úpravy pokrmov.

Podobné produkty

Učebnica poskytuje základné a správne zásady pri predbežnej úprave...
26.6 €
Cieľom učebnice je rozšíriť vedomosti žiakov z technológie prípravy...
26.6 €
Učebnica sa zameriava na teoretické základy, niektoré princípy výroby...
26.6 €
Učebnica sa venuje deleniu (rozrábaniu) mäsa a jeho triedeniu na...
26.6 €
Stříhání, odbarvování a barvení vlasů, chemická preparace, vodová...
14.9 €
Učebnica zoznámi žiakov nielen s postupom výroby sadrokartónu, vstupnými...
26.6 €
Učebnica Hravá technika 8 ponúka žiakom užitočné vedomosti z oblasti...
9.88 €
Učebnica Hravá technika 9 ponúka žiakom užitočné vedomosti z oblasti...
9.88 €
Kniha s online podporou! Kniha je určena všem čtenářům, kteří se...
13.86 €