Učebnice pre SŠ - ostatné Technológia pre 1. ročník učebného odboru kuchár - Kolektív autorov

Technológia pre 1. ročník učebného odboru kuchár - Kolektív autorov

26.6 €

Učebnica poskytuje základné a správne zásady pri predbežnej úprave surovín, tepelných úprav potravín a príprave jedál, ako sú polievky, prílohy a doplnky k jedlám, omáčky. V učebnici je tiež spracovaná problematika normovania a kalkulácie teplých jedál. Každý tematický celok obsahuje okrem teoretických poznatkov receptúry prípravy jedál doplnené o zabudnuté receptúry starých majstrov.

Podobné produkty

Učebnica poskytuje základné a správne zásady pri predbežnej úprave...
26.6 €
Cieľom učebnice je rozšíriť vedomosti žiakov z technológie prípravy...
26.6 €
Učebnica sa zameriava na teoretické základy, niektoré princípy výroby...
26.6 €
Učebnica sa venuje deleniu (rozrábaniu) mäsa a jeho triedeniu na...
26.6 €
Stříhání, odbarvování a barvení vlasů, chemická preparace, vodová...
14.9 €
Učebnica zoznámi žiakov nielen s postupom výroby sadrokartónu, vstupnými...
26.6 €
Učebnica Hravá technika 8 ponúka žiakom užitočné vedomosti z oblasti...
9.88 €
Učebnica Hravá technika 9 ponúka žiakom užitočné vedomosti z oblasti...
9.88 €
Kniha s online podporou! Kniha je určena všem čtenářům, kteří se...
13.86 €