Kuchárky - ostatné Príručka pre prácu s potravinami - Lenka Chudá

Príručka pre prácu s potravinami - Lenka Chudá

8 €

V nasledujúcej príručke pre prácu s potravinami nájdete stručne spracované témy a okruhy, ktoré je potrebné si osvojiť pre výkon epidemiologicky závažných činností. Čitateľ sa dozvie o základných hygienických pojmoch, povinnostiach pri práci s potravinami, ako sa suroviny skladujú, tepelne upravujú a vydávajú do obehu a mnoho ďalšieho. Rozdelená je do jednotlivých kapitol a na konci je skúšobný test na overenie nadobudnutých vedomostí. Táto publikácia slúži ako informačný a učebný materiál pre všetkých, ktorých zaujíma práca v gastronómii. Je písaná s dôrazom na praktickosť, jednoduchosť a ucelenosť tém. Veríme, že čitateľ si v nej nájde dôležité informácie, ktoré využije vo svojej praxi. Skúšobný test na overenie vedomostí je zložený z 35 otázok, pričom každá otázka obsahuje len jednu správnu odpoveď. Na úspešné zvládnutie testu je potrebné dosiahnutie aspoň 75% úspešnosti t. j. 26 správnych odpovedí. Svoje odpovede si môžete overiť v odpoveďovom hárku.

Podobné produkty

V nasledujúcej príručke pre prácu s potravinami nájdete stručne spracované...
8 €
Když si vybíráte, jaké potraviny budete každý den jíst, pravděpodobně...
20.8 €
Publikácia je prvou svojho druhu na knižnom trhu nielen v Slovenskej,...
33.25 €
PRIMAPACK POTRAVINOVÉ FÓLIE 45M . je ideálny pre uchovanie čerstvosti...
1.49 €
Pozor - jídlo může být jedem! Triky výrobců, co vlastně jíme, hormony...
12.01 €
POTRAVINOVÁ FÓLIA . udržuje čerstvosť potravín . zabraňuje sušeniu...
1.29 €
Judikatúra vo veciach potravinového práva je prvou publikáciou na...
14.39 €