Mäso, Ryby Kuchárska kniha - Lucia Jesenská-Horecká

Kuchárska kniha - Lucia Jesenská-Horecká

4.66 €

Knižka receptov na vynikajúce jedlá z jahňaciny, kozľaciny a teľaciny. Kozľacie mäso je jedno z najdelikátnejších a najzdravších druhov mäsa. Jahňacina je dnes vynikajúcou a vyhľadávanou pochúťkou v reštauráciách, ale je aj v sortimente každej lepšej predajne mäsa. Teľacina patrí oddávna k najvyhľadávanejším druhom mäsa pre svoju ušľachtilú chuť a jemnú štruktúru.

Podobné produkty

Knižka receptov na vynikajúce jedlá z jahňaciny, kozľaciny a teľaciny....
4.66 €
Máte radi bezmäsité jedlá? Pestrú zeleninovú kuchyňu? Kuchárska kniha...
9.03 €
Väčšina receptov pochádza z relácie Na chalupe, ktorú tvorí moderátorka...
22.21 €
Kuchárska kniha na víkend poteší všetkých, ktorí radi trávia voľné...
12.26 €
Balenie troch najúspešnejších kuchárskych kníh Zdenky Horeckej. Vydané...
23.66 €
Kniha ponúka osvedčené recepty na prípravu sladkých múčnikov na všedné,...
13.29 €
Kuchařka pro všechny, kteří se chtějí o víkendu sejít s přáteli na...
12.45 €
Ostrieľaní autori pripravili novú kuchárku knihu obsahujúcu recepty...
9.41 €
Ak chcete poznať chuť tradičných chalupárskych a záhradkárskych kutilov,...
11.31 €