Máte radi koláče a lákajú vás nové chuťové zážitky? Zvedavo nazeráte aj do cudzích tanierov a zaujímajú vás nové trendy? Potom je táto kniha pre vás to pravé! Vďaka zeleninovým prísadám zostanú koláče dlho šťavnaté a zároveň budú mať nižší obsah sacharidov. Dôkazom sú obľúbené klasické koláče, ako mrkvová torta alebo tekvicový koláč. Vhodnou zložkou sladkých koláčov sú však aj iné druhy zeleniny, ktoré vás prekvapia netušenými chuťami. Vyskúšajte cviklový koláč so zázvorom, cuketový koláč so sušenými brusnicami, ananásovo-mrkvový koláč s kokosom, špenátovo-pistáciovú tortu s pomarančovou šľahačkou alebo orechovo-paštrnákové mafiny s krokantovou šľahačkou a nechajte sa nadchnúť našimi novými kreáciami. Čas prejsť na zelenú!