Učebnice pre SŠ - ostatné Technológia pre 3.ročnik OU mäsiar 2.vydanie - Eva Hudeková

Technológia pre 3.ročnik OU mäsiar 2.vydanie - Eva Hudeková

26.6 €

Učebnica poskytuje poznatky, informácie z oblasti spracovania rýb, hydiny, zveriny a pštrosov. Žiaci získajú odborné vedomosti o spracovaní jednotlivých druhov mäsových výrobkov a konzerv, naučia sa o podmienkach predaja mäsových a lahôdkarských výrobkov. Učebnica je zostavená tak, aby sa žiaci oboznámili aj s príslušným strojovým zariadením používaným pri spracovaní mäsových výrobkov a pri predaji mäsových a lahôdkarských výrobkov.

Podobné produkty

Učebnica poskytuje poznatky, informácie z oblasti spracovania rýb,...
26.6 €
Učebnica sa zameriava na teoretické základy, niektoré princípy výroby...
26.6 €
Učebnica sa venuje deleniu (rozrábaniu) mäsa a jeho triedeniu na...
26.6 €
První část knihy tvoří práce Jakuba Rataje Převod pohybu lidského...
8.44 €
Učebnica Technológie 1 pekár je rozdelená na dve časti. V jej prvej...
26.6 €
Prostredníctvom učebnice sa žiaci oboznámia s históriou pekárskej...
26.6 €
Prostredníctvom učebnice si žiaci doplnia svoje vedomosti zo spracovania...
26.6 €
Pri výučbe technológie sa využívajú vedomosti z ostatných odborných...
26.6 €
Učebnica nadväzuje na učivo technológie prvého ročníka, v ktorom...
26.6 €