Najobľúbenejšia knižná edícia na Slovensku pokračuje. Už 23. kniha, zostavená z rodinných receptov čitateľov týždenníka Život, sa venuje vareniu a pečeniu bez váženia a merania. Gramy a mililitre tentoraz nahradili hrnčeky, lyžice a lyžičky. Kniha sa nevenuje iba obľúbeným koláčom či zákuskom. Na svoje si v nej prídu aj milovníci mäsa, šalátov či bezmäsitých jedál. V piatich prehľadných kapitolách si čitatelia nájdu napríklad aj recepty na polievky. Najzaujímavejšou kapitolou je posledná, Dobroty do hrnčeka, kde sme zhromaždili recepty jedál, ktoré sa pripravujú priamo v hrnčekoch. Kniha je doplnená aj o praktickú tabuľku na prepočet surovín z „hrnčekovej“ mierky do gramov a mililitrov. S najnovšou knihou Recepty zo života bude varenie a pečenie baviť aj menej skúsené či začínajúce gazdinky.