Grilovanie, Wok Mäso a divina - Kolektív autorov

Mäso a divina - Kolektív autorov

40.96 €

Ak má pripravované mäso priniesť jedinečný chuťový zážitok, významnú rolu má nielen jeho kvalita, ale aj poznatky o tom, ako ho kuchynsky upravovať. Podľa čoho poznáme kvalitné mäso? Ako ho správne uchovávať? Aký vplyv má na chuť diviny pôvod a potrava zveri, a taktiež spôsob ošetrenia úlovku? V tejto publikácii nájdete všetky základné informácie o jatočnom mäse, hydine a divine: od bravčového a bizónieho mäsa cez domácu hydinu až po diviačie či jelenie. Rady pre kuchárov sa zaoberajú praktickými otázkami týkajúcimi sa úpravy mäsa, jeho vykosťovania, porciovania, marinovania, solenia, údenia a rozličných spôsobov tepelnej úpravy. Milovníci mäsa si pri čítaní alebo len lisotvaní nepochybne prídu na svoje.

Podobné produkty

Ak má pripravované mäso priniesť jedinečný chuťový zážitok, významnú...
40.96 €
Reprezentativní katalog, který je záznamem výstavy „Kolíbal, Diviš,...
26.35 €
Čtyřiadvacet příběhů českých i zahraničních spisovatelů a spisovatelek...
12.96 €
Monografii uvádí rozsáhlá studie Divadlo a text jako průnik fuzzy...
18.98 €
Zborník inauguračných a habilitačných prednášok pedagógov z Vysokej...
12.14 €
Túžite zažiť dobrodružstvo pri rieke a nebojíte sa trochu zablatiť?...
8.46 €
Prozkoumejte s námi způsob života šesti afrických a asijských druhů...
11.39 €
Knižka Predátory, ilustrovaná krásnymi fotografiami, vás prevedie...
5.61 €