Pre vysoké školy Hodnotenie surovín a potravín rastlinného pôvodu - Tatiana Bojňanská,Kolektív autorov

Hodnotenie surovín a potravín rastlinného pôvodu - Tatiana Bojňanská,Kolektív autorov

18.43 €

Publikácia sa z celonárodného hľadiska zaoberá dôležitou problematikou hodnotenia kvality surovín a potravín rastlinného pôvodu. Z odborného hľadiska sumarizuje najnovšie ucelené poznatky v oblasti kvality rastlinných surovín a z hľadiska zamerania je rozdelená na dve kľúčové časti – všeobecnú a komoditnú. Z obsahu: VŠEOBECNÁ ČASŤ Členenie a charakteristika surovín a potravín rastlinného pôvodu Hodnotenie kvality potravinárskych surovín a potravín Najdôležitejšie zložky surovín a potravín rastlinného pôvodu KOMODITNÁ ČASŤ Obilniny ako potravinárske suroviny Maloobjemové plodiny Strukoviny a výrobky z nich Olejniny a výrobky z nich Zemiaky Repa cukrová Ovocie a zelenina Pochutiny Senzorická analýza surovín a potravín

Podobné produkty

Publikácia sa z celonárodného hľadiska zaoberá dôležitou problematikou...
18.43 €
Publikácia sprístupuje teoretické poznatky o formatívnom hodnotení,...
17.67 €
Rozdielne systémy zdravotnej starostlivosti v rámci Európskych krajín...
9.41 €
Kniha Hodnotenie športovej techniky z aspektu biomechaniky je výberom...
27.64 €
Vysokoškolská učebnica pre mladých učiteľov a doktorandov na lekárskych...
15.2 €
Kvalita procesu hodnotenia výkonov žiakov si zasluhuje neustálu pozornosť...
9.31 €
Cieľom publikácie je poskytnúť robustné teoreticko-metodologické...
13.4 €