"Dezerty " - zlatá bodka každej hostiny ,je prvá kuchárska kniha šéfkuchárov školy varenia pre gurmánov zo Sv. Jura - najznámejšej a najstaršej školy varenia na Slovensku. Prináša vám 29 skvelých receptov tých najlepších šéfkuchárov , ktoré si môžte pripraviť sami alebo osobne pod dohľadom osobností slovenskej gastronómie priamo na kurzoch. Nájdete v nej jednoduché sezónne dezerty, ale aj veľmi rafinované elegantné dezerty na špeciálne príležitosti, či famózne torty a recepty na ručne robené čokoládové pralinky. Kniha receptov školy varenia je určená všetkým nám , čo sa chceme stať šéfkuchármi vo svojej kuchyni a radi prekvapujeme svojich blízkych zaujímavými nápadmi. Pre svoje pekné grafické spracovanie s nádhernými fotkami dezertov a tiež samotných postupov je vhodná aj ako darček pre vašich priateľov , alebo ako zberateľský kúsok.