Národná kuchyňa - ostatné Culinaria Itálie - Claudia Piras,Dagmar Lieblová,Věra Bětáková,Hana Krejčí

Culinaria Itálie - Claudia Piras,Dagmar Lieblová,Věra Bětáková,Hana Krejčí

18.95 €

Ako sa do syru Gorgonzola dostali tie modré kúsky? Ako sa robila zmrzlina predtým ako vynašli mrazničky? Čo všetko sa dá porozprávať o víne Piedmont? Ako sa robí paradajkový pretlak? Ako odlíšime dobrý a zlý balzamikový ocot? Aké jedlo sa podávalo v antickom Ríme, na akých špecialitách si pochutnávali v stredoveku a aké kulinárske vychytávky sú typické pre renesanciu? Toto všetko a oveľa viac vám zodpovie publikácia Culinaria Itálie. Už v treťom vydaní tejto obľúbenej kuchárskej knihy nahliadneme za oponu talianskych kuchýň a vyskúšame tie najlepšie recepty na talianske špeciality a zoznámime sa samozrejme aj s tými najchutnejšími talianskymi vínami.

Podobné produkty

Ako sa do syru Gorgonzola dostali tie modré kúsky? Ako sa robila...
18.95 €
Francie nepochybně zůstává velmocí v oblasti gastronomie. Žádná jiná...
28.41 €
"Jogászok vallanak kedves ételeikről: miért azokat szeretik megfőzni?...
14.19 €
Rozprašovač na olej a ocot CULINARIA v elegantnom sklenenom prevedení,...
8.99 €
Mechanický mlynček na soľ a korenie je vyrobený v nerezovom prevedení,...
10.99 €
The book ’21 Culinary Herbs’ explains in detail growing practices...
2.34 €
Step into the Animus and prepare to be transported to the world of...
28.03 €
The Declaration of Stability—a ceremony where the four highest-ranking...
5.26 €
Rimi has spent most of her life making food for the protector god...
5.3 €