Čerstvé ovocie a zelenina zo záhrady priamo na váš stôl Prírodné pestovanie ovocia a zeleniny neobohacuje len možnosti nášho stravovania, ale odhaľuje aj súvislosti medzi svetom rastlín a zvierat, zemou, vesmírom a človekom. Pozorovať klíčenie a rast rastlín a pomáhať im pri tomto procese, prežívať neustále sa meniacu hru prírodných dejov, to všetko prináša radosť z práce pod šírym nebom. Autorky nám podrobnou, stručnou a presnou formou ponúkajú poznatky potrebné na úspešné pestovanie a zber zdravého ovocia a zeleniny bez chemických látok. Praktická kniha s množstvom tipov pre každého, kto dokáže oceniť chrumkavé šaláty, voňavé rajčiny, aromatické koreniny a lahodné ovocie z vlastnej záhradky. Annelore Brunsová, nar. 1928, dlhé roky odovzdávala svoje poznatky o biologickom pestovaní ovocia a zeleniny v rámci vyučovania na nemeckých štátnych vysokých školách a prostredníctvom prednášok v alternatívnych centrách. S pomocou svojho manžela Huberta Brunsa, ktorého obrázky a nákresy doplňujú jej publikácie, vydala dlhý rad úspešných kníh z tejto oblasti. Annelore Brunsová je v súčasnosti činná ako liečiteľka. Susanne Brunsová, nar. 1960, kráča v stopách svojich rodičov, a hoci kvôli svojim trom deťom zanechala štúdium záhradníctva, je autorkou mnohých kníh o biologickom pestovateľstve, pracovala i pre rozhlas a televíziu. Jej hlavným záujmom bolo a je odovzdávanie poznatkov našich predkov budúcim generáciám.