Kniha svetoznámeho amerického autora kuchárskych kníh o grilovaní Stevena Raichlena prináša viac než šesťdesiat dokonale vyladených receptov zameraných na grilovanie zeleniny. Vyberie si naozaj každý - vegetariáni i všežravci, ktorí chcú na grilovacie párty zaradiť viac zeleniny a iných bezmäsitých surovín. Nájdete tu návod na grilovaný ľadový šalát s údenou rančerskou zálievkou, Raichlenovu pizzu Margherita, grilované artičoky s harissovou majonézou, cuketové špízy s bylinkovo-citrónovým maslom či grilovanú kukuricu na štyri spôsoby. V praktickom úvode sa dozviete všetko o potrebnom vybavení a grilovaní ako takom, autor vás bude sprevádzať na každom kroku: od výberu grilu cez bezpečné zapálenie ohňa až po nevyhnutné pomôcky. Na konci knihy nájdete tipy, ako na grile zachádzať s viac než troma desiatkami druhov zeleniny, ktoré poznáte a bežne z nich varíte, ako aj s druhmi, s ktorými sa možno chystáte zoznámiť.