Steakreaktor 2.0 prináša svojou maximálnou teplotou 850 °C revolúciu pri príprave steakov. Keramické výhrevné telesá - špeciálne vyvinuté výrobcom Klarstein opekajú mäso mimoriadne intenzívne. Takýto spôsob opečenia vytvorí za pár minút aromatickú, karamelizovanú krustu, pričom vnútro steaku zostane mimoriadne jemné a správne šťavnaté. Arómy uvoľnené pri pečení sa postarajú o skutočne jedinečný gurmánsky zážitok.Vysokoteplotným grilom Steakreaktor 2.0 prináša Klarstein tajný trik new-yorských reštaurácií aj do slovenských domácností. Gril je jediný svojho druhu, ktorý môžete používať v pohodlí interiéru, čo umožňujú najmä napájanie na elektrickú sieť a izolovaná, aktívne chladená konštrukcia.Pri pečení odtekajúca šťava z mäsa sa hromadí v dodávanej miske. Šťava po zmiešaní s maslom, bylinkami a korením sa hodí na prípravu fantastických omáčok. Steakreaktor 2.0 je opekací gril so širokými možnosťami využitia. Gril pripravuje nielen perfektné steaky, ale taktiež zabezpečuje lahodné opečenie mäsa, ryby, zeleniny a dokonca aj dezertov. Gril obohatí nákypy či slaninu o excelentnú krustu, čím získajú mimoriadne intenzívnu chuť.Jednoduché ovládanie a čistenie (vďaka vyberateľnému nadstavcu na grilovanie) spolu so všestrannosťou elektrického grilu Steakreaktor 2.0 garantujú vynikajúce výsledky a pozývajú gurmánov na opakované experimentovanie.