Správna zrelosť pre dokonalý chuťový zážitok: chladnička na zrenie mäsa Klarstein Steakhouse Pro zdokonalí nielen steaky, ale aj salámu, šunku alebo bravčové sušené mäso.Suché zrenie alebo Dry Aging je jednou z najstarších a najosvedčenejších metód zjemnenia mäsa a zariadenie Steak Ager Klarstein Steakhouse teraz prináša túto metódu až k tebe domov – nekomplikovane a za tých najlepších podmienok získaš perfektné mäso v špičkovej kvalite. Nepotrebuješ na to žiadne predchádzajúce znalosti, pretože Steakhouse Pro spraví všetko sám. Kúsky mäsa podľa svojho výberu jednoducho zaves dovnútra buď na stojan z ušľachtilej ocele, alebo ich polož na policu z ušľachtilej ocele. Následne nastav požadovanú teplotu zrenia medzi 1 a 25 °C a vlhkosť vo vnútri medzi 60 a 85 %. Potom potrebuješ už len trpezlivosť, kým si po 3 - 4 týždňoch budeš môcť vychutnať svoj dokonale vyzretý steak. Integrovaný UVC systém zaisťuje vo vnútri antibakteriálnu čistotu, aby sa jemným kúskom mäsa nič nestalo. Všetky nastavenia sa vykonávajú úplne nekomplikovane pomocou dotykového ovládacieho panela na vonkajšej strane dverí.A keďže aj oči jedia, postarali sme sa o to, aby naša chladnička na zrenie mäsa Klarstein Steakhouse Pro bola elegantná aj zvonku. Samostatne stojaca alebo zabudovaná prezentuje svoju prednú stranu s dverami z ušľachtilej ocele a dvojitým panoramatickým oknom, aby si so svojimi hosťami mohol kedykoľvek sledovať dozrievanie steaku. Prepínateľné biele LED svetlo tiež dopĺňa scénu pre obsah zariadenia. Vďaka tomu je chladnička na zrenie mäsa Klarstein Steakhouse Pro perfektná aj na reprezentatívne zariadenie reštaurácií alebo predajní.Perfektná skriňa pre ten najlepší pôžitok: v chladničke na zrenie mäsa Klarstein Steakhouse Pro je mäso bez námahy zjemnené aj prezentované.